De Concert... TEQUILA!

11:09

Abans d'ahir vaig anar de concert i aquesta vegada no va ser ni Blind Guardian, ni Lordi, ni Iron Maiden sinó que va ser, encara que sembli una mica sorprenent, els Tequila. Una banda formada l'any 1975, encapçalada per Alejo Stivel (veu) i Ariel Rot "El Mago" (guitarra) i que va fer ballar a tota una generació. La banda es va disoldre, però, l'any 1982 a causa de les discussions entre els seus membres i també a causa d'allò que seria la lacra d'aquella generació: la heroïna. Però després de 25 anys d'inactivitat el grup, amb cares noves però encara lidertat per Stivel i Rot ha tornat a saltar als escenaris en l'anomenada "Vuelve Tequila", Gira 2008. Abans d'ahir van actuar a la Sala 'Barcelona-92' o 'Sant Jordi Club', davant de més de 2000 persones.

Però, naturalment, no vaig anar al concert per gust, sinó per duu a terme un reportatge radiofònic sobre la banda amb un equip format per Raquel Priego "Kuiky", Clàudia Comte "Claw" i Enric Grande, ja conegut per la seva obra mestra 'Pinta Bé'. Abans del concert vàrem fer algunes entrevistes als fans que s'acumulaven a les portes de la sala, sota l'ombra de la torre Calatrava, alguns d'ells fans fins la mort. En principi, vam poder contrastar les diferents edats de la gent que va assistir al concert: adolescents, adults, molt adults i nens petits. Va ser realment interessant veure com nens de 7, 8 i 9 anys assistien al concert acompanyats dels seus pares, qui ja els han inculcat la passió pels Tequila. A part d'això, també cal destacar els fans més destacats del grup, un home al que anomenaven 'número uno' i que segons ell, "Tequila és el millor grup del món" i "quan parlem de Tequila es el mateix que parlar de pur Rock and Roll".
Però sobretot vull posar l'accent en l'actuació de la periodista d'investigació del nostre equip, la Kuiky, que després d'insistir i insistir (cosa que sap fer prou bé), va aconseguir treure algunes declaracions a Alejo Stivel i Ariel Rot després de colar-se al backstage. Gran treball.
Ara falta organitzar el material i donar-li forma des de l'estudi perquè el programa 'Rocktàmbuls' sigui ja realitat. Continuarem treballant.

I, per què no? Visca els Tequila!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

yeaaaah!!

encara que no m'agrada...paparazzi totaaal...va estar bé!ejeje

tinc ganes de donar-li forma a tot el treball fet!


un petó!