Cuanto tiempo!

19:34

Uf. Porto molt de temps sense escriure res aquí, gairebé un mes. La veritat és que aquest mes ha estat un període de treball intens: d'acabar treballs, de fer pràctiques, de recuperar alguns escrits, d'exposicions orals, etc. Ara ja s'ha acabat. S'han acabat les classes segon de periodisme i ara només queden 3 examens: 10, 12 i 16 de juny; amb això posem fi al primer cicle de la carrera.
Aquesta setmana és setmana blanca i toca estudiar. A més de fer entrevistes per poder treballar aquest; avui a Lleida i demà a Tarragona.
També avui El Periódico de Catalunya publica en la seva secció d'Opinió, i com a carta del dia, un escrit signat per 53 alumnes del grup 02 de segon de periodisme a la UAB entre els quals es troba un servidor. Us deixo amb la carta!

Conciliación laboral y familiar llevada al extremo
Barcelona

Somos un grupo de 53 alumnos de segundo de Periodismo de la Universitat Autònoma de Barcelona. El pasado día 25 de mayo, en un reportaje del suplemento Cuaderno del domingo, de EL PERIÓDICO, apareció Mónica Kruglianskas, que era presentada como un ejemplo de conciliación de la vida familiar y laboral.Pues bien, Kruglianskas debía ser nuestra profesora de Publicidad desde el pasado mes de octubre. Sin justificación alguna, vino a menos de una tercera parte de las clases establecidas (que eran seis horas semanales). Dos meses más tarde supimos, y no por ella, que había cogido la baja.Tras semanas sin tener ningún profesor que la sustituyera ni información alguna al respecto, los delegados presentaron una instancia en la que se preguntaba al decanato qué es lo que estaba pasando. Como respuesta, nos hicieron llegar un listado de posibles profesores con sus teléfonos para que fuéramos los alumnos quienes contactáramos con ellos. La verdad es que no sabíamos que en la universidad pública el precio de la matrícula incluyera buscarse uno mismo los profesores.Desde la licenciatura de Periodismo, nos alegramos que una empresa privada contrate a una mujer que se encuentra en su octavo mes de gestación, pero queremos destacar la otra cara del mismo caso: la poca conciliación laboral de Mónica Kruglianskas y la mala gestión y la desinformación de la Universitat Autònoma.Quizá es que nuestra facultad no se merece el nombre de Ciencias de la Comunicación.

--

Mònica Kruglianskas, com bé diem, havia de ser la nostra professora de l'Assignatura de 'Publicitat i RRPP'. En la primera sessió ja va anunciar que només vindria un dia dels tres que tenia l'assignatura en horari setmanal, però molts cops també faltava a aquesta única sessió. Molt aviat es va veure que la situació era insostenible i, pel que es veu, la Mònica va agafar la baixa. No teniem assignatura de Publicitat tot i que molts ja haviem començat a treballar amb la metodogia que ens havia explicat la professora.
Quan faltava poc més d'un mes per acabar les classes, va prendre la batuta una nova professora. L'assignatura va constar d'una petita entrevista que ja ens havia manat la Mònica (ja estava feta), més un treball final i examen final (amb només un mes i mig de classe). El resultat: no podia ser bo de cap manera. L'assignatura era de 10 crèdits (dels 81 que té aquest segon curs).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Eeeeeeeeeeeh!!
Què és això de que el resultat del cambiazo de la Kruguer x la pija akella no va ser bo??? Joderrr no sé tuuu, pero jo vai treure un 8,2 en RRPP.... la millor nota d'akest curs... weno noooo que la superaré a l'examen de economia... tsssss

Un petó imbècil.. (no el petó eeeh, el petó es perfecte pq es meu...xD)


***KRiS***

Andreu Prunera "Pruny" ha dit...

El canvi hagués estat bo si s'hagués produit molt més aviat: abans del Nadal, per exemple.
Independentment de la nota que tu traguessis les coses no es van fer bé. Ara, sempre pots escriure tu una carta dient: Que bona que és l'autònoma i que fantàstica que és la Mònica Kruglianskas; vaig treure un 8'2.

Per cert, felicitats per la nota, jo vaig treure un 6 em sembla.