Sant Tornem-hi

19:02

Havent decidit finalment no anar a Hamburg, ha passat prou ràpid la setmana de vacançes. Tornem a la vida a la Universitat i a la santa rutina però, això sí, amb nou semestre i noves assignatures. Aquests són els nous camp de batalla dels estudiants de periodisme de segon curs a la Universitat Autònoma durant aquest segon semestre:


Història de la Comunicació Social a Catalunya - Introducció a l'Economia Actual - Teoria i Tècnica del Fotoperiodisme - Comunicació Corporativa - Gèneres Informatius i Rutines de Producció en Radio i Televisió - Teories de la Comunicació II - Gèneres d'Opinió en Premsa Diària i no Diària

Com en totes les avaluacions, hi ha assignatures més interessants i menys; podeu jutjar-les pel nom.

El Club d'Esacs Flix hem pujat de categoria! L'any vinent tornem a Prefent, la divisió que ens pertoca per qualitat i tradició. Crec que tots les jugadors hem fet una bona feina. La Real s'ha posicionat en els llocs d'ascens a Primera Divisió després de derrotar al Las Palmas per un contundent 4 a 0. Esperem que ella també pugi de divisió ja que també li pertoca (per qualitat i història).


A la fotografia: Un souvenir d'Hamburg. Merci a la Gina, el Miki i el Ritxi per pensar en els que ens vam quedar. Ara l'hauré d'estrenar! Hi cap més d'un litre!

2 comentaris:

david santos ha dit...

Bonsoir!
Bone postage, merci

Anònim ha dit...

"Italia prohíbe por ley rascarse la entrepierna".
Ja sas Andrés, no vaigos a Italia.