Sweet Child O'Mine

13:39

Dies d'estudiar. T'aixeques per estudiar, menges coses lleugeres, beus aigueta fresca i tornes a estudiar; fins que el cap et diu que no pot més. Arribes a un punt en el que el ja no saps si recordes allò que has estudiat fa tansols un moment. No saps si podràs acabar. No saps si anirà bé ni si hauran valgut la pena tantes hores.
Dies de Vila. Dies d'estudi.
Esperem que tot vagi bé o, almenys, com ha anat fins ara. Ja és mala llet que els exàmens que tenim siguin, només, de les assignatures més alienes al Periodisme... dimarts, examen d'Estructura Social.

La Real Societat em va donant alegries. Avui a les 17:00 s'emfronta al Castelló; si guanya entrarà en posicions d'ascens. Força per la Real. A més, ha de guanyar perquè vam posar un 2 a la Quiniela i ja hem fallat el Màlaga!

Deixo un vídeo dels Guns and Roses: Sweet Child O'Mine. Una cançó captivadora. El vídeo potser una mica afeminat, no sé, potser que ho deixi a lliure interpretació xD. A més, és la careta del 'Pinta Bé'!.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Pruny!!
estaba perdido por la red y he caido en tu blog. esta muy currao, le dedicas tiempo. hay otro muy interesante q se llama "10 argumentos", por si quieres echarle un vistazo.
au, q vaya bien