Agafem Aire

13:50

Hem 'passat' ja l'examen d'Estructura Social. No ha anat bé ni tampoc malament; bé, la veritat és que no sé com ha anat xD. Ja es veurà. Ara agafem una mica d'aire i ens posem a llegir Teories de la Comunicació, una assignatura que es basa principalment en llegir escrits i valoracions sobre un gran nombre d'autors: tenim unes 800 pàgines: és un examen vist com una batalla perduda, on anem a ell sabent el que passarà però també sabem ara que no deixarem de lluitar fins l'últim moment: volem veure l'aprovat com una realitat possible (tot i que realment sigui impossible).



Ha començat la Lliga d'Escacs! Enguany el Flix estem una categoria més abaix de la que ha estat el club durant 20 anys, però que hi farem. Juguem en un grup de 6 equips; per tant, només juguem 5 partides ja que no es fa segona volta. Diumenge es va jugar la primera ronda, a 8 taulells, contra el Riudoms; el resultat: 5 a 3 favorable al Flix. Cal felicitar a l'equip i conservar esperances per a recuperar la categoria que ens pertoca. Sort que jo no vaig poder jugar, si no segur que haguéssim quedat 4 a 4 xD.


La Real. Un altre equip que va perdre la categoria l'any passat. Estem a 2 punts de la zona d'ascens després de perdre contra el Castelló per segona vegada en aquesta temporada: normal. Normal perquè les coses no poden continuar així, no podem estar lluitant per l'ascens i canviar la junta directiva, el director esportiu i l'entrenador com qui es canvia de sabates. Bffff. Bé, tenim incorporacions noves: Fran Mérida, Pep Lluís Martí, Nacho (del Getafe) i Víctor (Mallorca), tots ells cedits fins a final de temporada i amb la reserva d'una opció de compra. Espero que acabi sortint bé aquest projecte (és lo mínim).


Res. Toca seguir estudiant.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

xavalote no flipos:
Escacs, fa menys de 20 anys i molt menys, vam pujar de categoria (de segona provincial a primera i després a preferent.

ara hem baixat però l'any que ve tornarem a estar dalt.

Saludossss

Anònim ha dit...

hola pruny a ver si publiques una entrada amb aquest video

http://www.youtube.com/watch?v=OOW6uJsV31Q

Andreu Prunera "Pruny" ha dit...

Bones,

Gràcies per la proposta! És un video interessant però no m'acaba d'agradar. T'agraeixo que me l'hagis recomanat; estic obert a suggerències. Si en veus algun altre de qualsevol temàtica que pugui agradar pots també adjuntar-me'l. Tot i que no sé qui ets: Moltes 'mercis'.