Dorsia: Especialistes en exterioritzar la estupidesa

19:51

Fa un temps, a la manifestació contra el Pla Bolonya, va arribar a les meves mans un volant (alguns li diuen flyer) que cridava exageradament l'atenció. En aquest apareix una noia de les que se sol descriure com a 'rubies explosives' que porta un bikini que tapa just l'imprescindible. A la portada l'acompanyen un cul molt carnós, uns abdominals musculats d'home i una noia amb bona figura que es tapa els pits. Dins el volant més del mateix: cuixa, culs bonics, mamelles i llavis suaus (de la boca, clar).
Al cap d'un moment de examinar-lo vaig començar a pensar amb el cap i em va semblar fastigòs. Una empresa d'estètica, com tantes altres, llançant una campanya publicitària d'una agressivitat impresionant que, en la meva opinió, no fa res més que perjudicar els cànons estètics i el punt de vista de la societat. També els dono la culpa de molts dels complexes i valoracions establertes de la societat d'avui. Crec que el culte al cos és ridícul i que la cirurgia estètica s'hauria de limitar a aquells qui de veritat ho necessiten per algun motiu més raonable, com són la gent que ha patit accidents.
La curiositat m'ha portat fins a mirar la plana web d'aquesta empresa: Dorsia.es. En carregar-se la pàgina he vist un apartat que diu: Filosofia. Ja està. M'he fregat les mans i he pensat: 'ale! La típica parrafada que utilitzen per justificar-se i atreure clientela'. És més que curiòs veure les frases "su filosofía esta basada en el concepto milenario de armonia entre cuerpo y mente" i tornen a dir: "lejos de buscar una belleza ostentosa y artificial, buscamos un físico con el que el paciente se sienta a gusto, una imagen externa que sea una prolongación interior". En la meva opinió, repeteixen el mateix perquè quedi més clar, perquè es clavi més dins el cap d'aquell qui desitja aplicar-se la cirugia.
Per ells tot és molt fàcil. Si la societat té un complexe, ells l'alimentaran i el faran crèixer per, així, enriquir-se'n (per tots és sabut que no són precisament barates aquestes operacions). A més, es generen paral·lelament tota una sèrie de mafies d'operacions de baix cost que no compleixen ni les mínims requisits per efectuar operacions d'aquestes característiques. Finalment, vull invitar a pensar a tothom que s'hagi llegit aquestes línies si seria realment feliç vivint la situació que descriu el cantautor Riki Rubio dues actualitzacions més abaix. Jo, sincerament, no em sentiria millor al seduïr una persona a base d'implants.

Mens sana in corpore sano, diuen. Jo afegeixo: corpore artificial i mens superficial.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quants en falten pels 100?


Jejeje xD


Engue crakii

Anònim ha dit...

Sóc el sergi, x variar ><