Cos Danone, Cervell Petit Suisse

22:50

"Cos Danone, cervell Petit Suisse", un gran joc de paraules que des de fa uns dies encapçala el passadís de la facultat a l'altura del hall.
Avui actualitzo amb un parell de video, haver si no fa mandra veure'ls, crec que valen molt la pena i cal tenir present en tot moment la importància de la publicitat en l'educació social i la creació d'una ètica social de valors (bastant pèssims avui en dia com podreu comprobar).
El primer vídeo és un anunci de Dove. Els anuncis d'aquesta marca ja acostumen a ser polèmics:



El segon és una paròdia del primer, feta per una web que ironitza sobre l'odi que té la publicitat al món real. Potser va sent hora de canviar també els estereotips televisius que no fan res més que degradar les concepcions encara honestes. Si us plau, reivindiquem una publicitat responsable; l'eina publicitària no és qualsevol cosa! www.campaignagainstreallife.com



I, també fent referència amb el tema de les operacions d'estètica de fa uns dies, poso la lletra d'una cançó de Segismundo Toxicómano. No l'he sentit, però la lletra és bona. Recordar que aquest grup va tocar a Flix fa un parell d'anys per gentilesa de 'Los del 88', on ens ho vam passar prou bé, especialment un individu anomenat Víctor Mani.
Ahí va la cançó!

Vives,
Sin disfrutar
Tu vida es el reflejo de la vanidad
Sufres
Para aparentar
Todo lo que no has tenido
Sientes
La soledad
De un cuerpo perfecto
Y un cerebro vacío
Tienes
Ke vomitar
A escondidas toda la verdad
A escondidas todas tus miserias
No está contento con su cuerpo
Está cansada de dietas milagrosas
Vomitar y pasar hambre
Acuda a nosotros!!
En corporación Taxidermista
Le vaciamos por dentro
Y moldeamos su cuerpo
Con la mejor de la silicona
SILICONA, SILICONA

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Sarcasme en quantitats industrials xD