Ciència?

19:57

Navegant, navegant, com un soldat de plom, vaig trobar l'altre dia per Internet un estrany article escrit a la revista anglesa 'Week' que vam comentar a classe d'anglès.

Un científic dels Estats Units anomenat Richard Hanson ha modificat genèticament un ratolí per a que pugui correr 5 hores sense parar a 20 metres per minut. En altres paraules, ha creat un rosegador que pot recorrer 6 quilòmetres en cinc hores sense parar; una barbaritat si es tenen en compte les proporcions dels ratolins. A més, el nou animal es mostra molt més actiu, menja un 60% més de carn sense engreixar-se, viu més temps i té una vida sexual molt fructífera en una edat avançada.
En contrapartida, però, aquest nou Speedy Gonsales és més agressiu que la resta dels seus homòlegs, ha perdut el seu sentit del olfacte i no té noció de pànic.
Per acabar-ho d'adobar, la modificació genètica es va duu a terme en uns gens que controlen el metabolisme de la glucosa i és, en certa manera, compartit pels humans. Tot i què aquest científic no concep les seves investigacions aplicades en éssers humans; afirma que no vol crear "superhumans".
Cap a on anem? Per què ho fem?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

On no hi ha ètica...

WWG ha dit...

Hi :) Nice blog
Look from Quebec Canada
http://www.wwg1.com

WWG :)

krusty ha dit...

Parlo x parlar,
pro si està involucrat lo metabolisme de la Glucosa, aquest estudi podria tenir certa aplicació (bé directamnt o indirecta) x als malalts de diabetes!!
Los estudis valen moltíssima pasta!! i no sé fan així com així ni xq si, ni x a passar lo temps!! tot té una explicació!! i no crec q sigue falta d'ètica!!
Records!!