Avui, al Vaticà...

19:41

Imatge real:



Pues sí. Entre els assistens a la megabeatificació, hi havia exaltants del feixisme i del carlisme. Crec que era d'esperar algun acte d'aquests i, així, evitable. Uns grups de joves han romangut per la plaça de Sant Pere amb aquests símbols d'ultra-dreta entonant: "Aquí està la joventut d'Espanya" o "Viva Cristo Rey".

Com a cada cerimònia, en començar la missa; la megafonia ha recordat que les banderes i cartells haurien d'estar immòbils; però les ultradretanes han seguit onejant. Els joves que les portaven han arribat d'hora a la plaça i a l'hora d'acabar han continuat onejant-les pels carrers de Roma.

Alguns assistents familiars dels beats han condemnat els fets, s'han mostrat en contra de la manifestació fracocarlista ja que, teòricament, s'havia decretat un acte apolític, sense intenció d'expressar connotacions ideològiques.

Sense connotacions ideològiques... el cardenal portuguès encarregat d'oficiar la beatificació (el Papa només fa les canonitzacions) ha criticat el matrimoni homosexual legalitzat a Espanya i la nova assignatura d'educació per la ciutadania. Havia de ser una beatificació sense idearis polítics...

Enga! Con Dios!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bff

Porca miseria...




Sergi (am el pc dun atre xD)

Anònim ha dit...

Vaticà a fet mes mal k una pedregada.
SIGUEU WAYS! FEU APOSTASIA!


Mateu 3,24 "i jesus va dir: CREMEU EL MEU LLIBRE!!!"