A un Sentiment

22:43

Ja fa uns mesos que va passar i no en vaig fer cap al·lusió, ara ja és hora de fer-ne. Com ja tothom sap, la Real Societat és equip de Segona. Portem uns anys en els que els resultats no han acompanyat a l'equip, en bona part a conseqüència de tot un seguit de males gestions de les diferents juntes directives. Molts presidents, molts congressos, pocs resultats i l'afició realista portem demanant estavilitat al club, que és el que més es necessita ara per tornar on estàvem.
Bé, com cada any, ha començat una nova temporada. Els resultats de la pretemporada han estat inclús pitjors que els de l'any passat, quan la Real va perdre vergonyosament per 5 a 1 davant un flamant Olympiakos. Aquest any, en tota la temporada, l'equip només va poder aconseguir un discret empat amb l'Heracles holandés, la resta: derrotes. La setmana passada, primera de Lliga, la Real va tornar a perdre, a casa, aquest cop davant el Castelló, per 0-2. L'afició txurdi-urdin no va dubtar en reclamar el cap de l'entrenador (Cris Coleman, nou d'enguany) i de bona part de la junta directiva en veure el joc insolvent i garrepa del seu equip davant un discret equip de Segona Divisió.
En el segon partit, la Real s'ha enforntat a l'Eibar (el derbi d'enguany), aquest cop, però, el resultat li ha estat favorable i ha aconseguit una dubtosa victoria per 0-1. Gerardo va marcar el gol realista de penal, un penal dubtós, com la majoria de decisions arbitrals; fins a tres penals van arribar a demanar els jugadors de l'Eibar.
Segueixen sent temps difícils per la Real. El nou projecte és confiar amb els jugadors del planter, cosa que no trobo adequada, si es baixa de categoria, hem d'intentar pujar, estirant del planter, els resultats que es donaran són molt incerts. De fet, les sensacions que ha donar l'equip fins avui coincideixen amb els d'un equip de Segona Divisió normal i corrent. Crec que ens tocarà esperar uns quants anys per retornar a la màxima competició.

Tot i això, he de dir que no pararé d'animar el meu equip i de buscar per Internet els seus gols i les referències sobre el seu nou joc. Alguns amics hem "piquen" una mica amb els resultats d'ara; miren el resultat de la Real Societat quan abans mai miràven cap resultat dels equips de Segona Divisió, això significa que m'associen amb l'equip i em sento content.

Aquí deixo dos videos. El primer és un anunci del patrocinador de la Real Societat: la cervesa Keler. Un anunci que resumeix molt bé la situació de l'afició i els nostres sentiments, és espectacular.




Aquí un altre. És una projecció de la situació que es va viure l'any passat a Mestalla. La Real va fer una mala temporada però va experimentar fortes senyals de millora a final de temporada; per un moment, el miracle va ser possible però a Mestalla tot es va acabar: Sempre ens quedarà Paris. És un video preciós, també pels qui no son de la Real.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aver si torne es un mitic

Mongui

Anònim ha dit...

Io nomes vull que la real torno a primera, o, en cas de que es quedi a segona que baixi el betis.
M'agrade que victor i andreu se picon a vere quin equip o fa millor i per aixo han de estar a la mateixa divisió.

Andreu Prunera "Pruny" ha dit...

Cris Coleman va afirmar durant aquesta setmana que la Copa del Rei seria una oportunitat per renovar il·lusions i esperançes per l'equip i l'afició.
Avui (4 de setembre), la Real ha caigut eliminada de la Copa del Rei en el seu primer partit davant la U.D. Las Palmas.
El gol marcat pels locals ha estat fruit d'un llançament de corner.
Cada cop els auguris son pitjors per aquesta temporada, que acaba de començar.