I torne a ser aqui!

17:38

Ja torna a ser aquí, després d’una “llarga” espera. La lliga de futbol torna a arrancar avui a les vuit de la tarda. Molts ja estàvem ansiosos per tornar a veure bon futbol i tornar a vibrar amb els partits del nostre equip.
Si la temporada passada es va caracteritzar per una excessiva pèrdua de punts dels equips capdavanters, aquest any els reforços han estat notables per a què no torni a ocórrer.
Però, és cert que aquesta lliga serà coixa, molt especialment per mi. La passada campanya va caure al pou un equip històric, el meu equip: la Reial Societat. Doncs sí, aquest any hem toca seguir la segona divisió (i sincerament tinc poques esperances en un ascens enguany), però encara busca la Reial entre els aparellaments d’equips de Primera. Aquesta absència de la Reial, d’altra banda, també hem porta a una major neutralitat, ja que no sóc simpatitzant de cap equip vull disposar d’una major objectivitat i enaltiment del bon joc.
Ens espera veure bons gols, bones parades, tot tipus de cagades i vergonyes, lesions, polèmiques, guanyadors i perdedors. Que comenci l’Espectacle!

Reial Societat - Castelló (diumenge 26; 19:00). Bat Bi Hiru Lau Bost Sei Zazpi, REAL!

Adjunto un video de qui molts considerem el millor jugador de la història. És molt llarg però aneu-lo mirant, en serio, val molt la pena veure’l; tot un show.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo futbol fa la pena home! Avui al 33 feien partit de rugby dels Dragons Catalans, ha estat força entretingut xD

Anònim ha dit...

Lo poc que he vist claro, pq m'he canviaven de canal xD

Ara acabo d mirar los resultats i los Catalans Dragons han perdut la lliga, se veu que ere lo últim partit.

Anònim ha dit...

lofutboleslapollanois


visca el barça!

Andreu Prunera "Pruny" ha dit...

Bueno. La Real ha perdut la primera jornada de lliga contra lo Castelló per 0 a 2 a casa. No amagaré que és un resultat bastant vergonyós però, sempre i ara més que mai: BAT BI HIRU LAU BOST ZEI ZAZPI, REAL!

Anònim ha dit...

Srs. la lliga va perdre ja fa mes de un any a un jugador en clase, un crac, Thomas Gravesen un heroi per a mi