Final Fantasy

13:08

Accepció de la “friki” a la wikipedia, enciclopèdia virtual:

Friki, friqui, frik, o freaki (que en la forma, y no necesariamente en el significado, procede del inglés freak, que significa raro, extravagante, estrafalario o fanático) es un término usado en el idioma español para referirse a la persona interesada u obsesionada al menos con un tema, afición o hobby en concreto.
El interés que presenta el friki, puede llegar en varios casos a que sea tachado de extravagante, o el integrar parte de una comunidad específica.
Dentro de la personalidad friki, hay distintos niveles de "frikismo", siendo el más extremo el llevar su afición o interés hasta el punto de convertirlo en una "forma de vida".
Normalmente se ha relacionado al friki, con la informática, videojuegos, cómics, películas, libros y series de ciencia ficción, fantasía, manga o anime y con el rol, pero el término puede extenderse a cualquier interés o gusto específico o desmesurado.
La aceptación de los diferentes temas de interés de los frikis varía entre los diferentes grupos dentro de la sociedad.

Bé. Jo afegiria tota una classificació sobre tipus de frikisme, clar. Es pot clasificar a la gent segons siguin poc frikis, bastant frikis, frikis, molt frikis, super frikis i ultra frikis però els personatges dels següents vídeos trenquen tots els esquemes.



Cal dir que aquest frikisme en estat pur pot ser fortament contagiós. Suposo que encara esteu conmocionats per Cactilio i Tomberi. Donem pas a la segona part, que no és tant bona:



Ja no sé que dir. A la tercera part trobem al company Irvine canviant-se l'arma. Es tracta de tres capítols d'una interpretació real sobre alguna hisòria del Final Fantasy VIII.



I, per últim, un últim vídeo. Aquest és del Final Fantasy VII, també un gran joc a l'altçada del FFVIII. Aquest vídeo també té un component molt alt de frikisme i pot ser tan bo com els anteriors:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya panda de Frikis.
Mai u descartarem naltres fer les nostres pelicules.
És mol bona la lluita contra Cactilio i la musiqueta i tot que cracks

Anònim ha dit...

Els videos están froça bé i contenen un alt grau en friquisme del bo, tractant en aquest cas la magnifica saga que hironobu sakaguchi ens ha regalat en tantes entregues. Tot i així a l'últim video, basat en FFVII Reno i Rude es troben a "narshe mountain" i aqui es on es troba l'error, ja que al FFVII no hi ha cap Narshe, si no que es al FFVI (en realitat FFIII pero a europa no va arribar fins anys mes tard amb el nom de FFVI) on es troba la ciutat de Narshe situada a unes montanyes amb mines.

Friki? yo?

Anònim ha dit...

diem k son molt frikis pero esta aclaracio de l'error tambe esta a nivells extrems