Festes Majors '07

19:13

Bé, doncs ja han passat festes i comencem a tornar a la normalitat. Torna a ser temps d'aixecar-se més o menys aviat, tornar a l'autoescola, dinar, no tenir tanta ressaca i tot això que feiem abans de que comencessin.

Les Festes d'aquest any, com cada any, ens han deixat moments memorables. He de dir, però, que han estat uns dies festius força discrets respecte altres anys (pel que fa la meva opinió, clar). El programa de festes s'ha cenyit a un estàndard, sense gairebé cap innovació, potser pel cambi de color de la regidoria de festes en les recents eleccions municipals. Altra gent pensarà que han estat unes festes d'altura, ja que vam rebre la visita del qui diuen que és un dels millors Disk Jockeys del moment: Alexander Kowalski. No vaig asistir a la seva sessió però m'han confirmat que hi va haver un aforament exitós.

Tot i això, voldria fer una crida a tots aquells organitzadors de la Festa Major (tant membres de l'ajuntament com de la comissió) a reviure els concerts de Festes. Enguany hem tingut, únicament 3 concerts: Ali Bey Spy, Gra Fort i Please (Gospel Songs no entra a la llista per no estar a l'alçada). En cadascún dels concerts, l'asistència i participació del municipi va ser considerable, especialment al de Please, amb exquisites versions dels U2.

Crec que és fonamental promocionar la música local i si bé Gra Fort i Ali Bey Spy consten de representació flixanca, podem trobar altres grups o colles de jovent que estiguin disposats a tocar, demostrar el seu talent musical i alegrar-nos les vetllades als qui no sabem (o no podem) apreciar el talent del totpoderòs Alexander Kowalski.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

merci pel comment, hi estic del tot d'acord avere quant d'una vegada s'aposta per ampliar la programació de música en sirecte fent possible anar a les vuit del matí sense el xumba - xumba...

genís bagés

Anònim ha dit...

Xeic andrés ets massa educat. Jo ho dic ben clar, o l'any que ve milloren o fotem una bomba als xofars!

Víctor Mani

Anònim ha dit...

MEI CAGO EN ESTES FESTES MAJORS 2007 I MES EN KOWALSKI!

Anònim ha dit...

lo k la gen diu tecno es la peste nº1 i es tindrie de posar fi als xofars, CONCERTS TOTA LA NIT COLLONS !!!

Anònim ha dit...

Los Xofars 2007 han sigut lo pitjor de Festa Major! MERDA XOFARS! ANUL·LACIÓ!
MES CONCERTS MENOS XOFARS!

Anònim ha dit...

Jo trobo una aberració Xofars cada dia, no només existeix lo techno (Que a mi m'agrade eh). I tan que deien uns q estaven al ajuntament i q encara estan que farien coses per a tots els joves, ja ho vec, tot continua igual que abans. Aveure si entre la regidoria de joventut i la de festes organitzen coses per a la joventut, i que també pels grans clar.

Però clar, sent d'esquerres és massa dur fer referendums als joves sobre quines preferències tenen. Ostia!, però això no es el que tindrien que fer els d'esquerres?

Aii! Serà que no ho són tan?

Anònim ha dit...

O almenos fer carpes, i a una techno i a l'altra altres estils. Com a molts pobles!

Anònim ha dit...

Si fessin carpes com dius tu (llibertari), hi haurie 4 cagats a cada carpa!

VISCA LS XOFARS! i a qui no li agradin, que no vingui!

Anònim ha dit...

"A qui no li agradin que no vingui"
Sí, exactament d'això estem parlant. A mi no m'agraden i per això no hi vaig; el que estem parlant o demanant és una activitat alternativa com poden ser concerts per a qui no ens agrada la música ni l'àmbient d'alli. Davant de tot: respecte.

Anònim ha dit...

Si fessen carpes tu creus que no anirie ni Déu? La de gent que aniria a un concert abans que uns xofars no la contes ni en les mans de 20 persones. I a més pots anar d'un lloc a l'altre, a la part de baix del pavelló és bon lloc per anar també.

Una altra cosa es que hi haigo gent que vulgo música electrònica, però no és la gran majoria del poble, però per això no m'has de dir q si no m'agrade q no vinge, perquè són les festes del poble i són per al poble, no per a un grup reduït de persones. I sembla que els xofars són el monopoli. Entre elles molts que s'han de fotre substàncies diguem-ne...nàrcotitzants i de dubtosa calitat.

Anònim ha dit...

I apart de concert també hi aniria gent si fessen paxanga i coses d'estes.

Que tal un col·lectiu de joves, limitat només a referèndums per a problemes com aquests? A Ascó funciona. (Perquè ja se sap q els col·lectius de joves en los nostres pobles...acaben malament, osigui q no li vulguem demanar més xD)

Anònim ha dit...

No vulguis fer lo q fan a ascó... eh?

Lo del referendum...molta gent ho diu xo no a qui se li hauria de dir! Dir a un blog: s'hauria de fer això, s'hauria de fer allò... és molt fàcil i ho fa tothom però anar a l'ajuntament i proposar-ho, anar a alguna reunió de les que parlen de les festes... no! L'any que ve, ves-hi i si sou uns quants els qui ho proposeu segu que us faran cas...

Anònim ha dit...

En el cas de fer-ho, no seria el 1er cop q els joves han proposat coses per escrit i s'han presentat a l'ajuntament com fa uns anys i el resultat va ser nul.

I trobo que la manera de fer les festes pel jovent a Ascó és molt millor que Flix, deixant-mos de conyes de q si Ascó fa pudor i des de Flix se sent l'olor.

Anònim ha dit...

A FLIX les festes les porten los socialistes eh?
Tot i això, les festes de flix són 1000 vegades millor q les d'ascó!

Anònim ha dit...

Algú no se n'ha adonat de la centralització d'actes a la plaça del mercat?
I és més, ningú se n'ha adonat que els actes de la plaça major acabaven més aviat del que normalment solen.
És que ningu veu que les festes no estan fetes des del poble ni pel poble!!
Ja va sent hora de fer un bon canvi en les festes de Flix.
Anem arreglats si volem seguir l'exemple d'Ascó.

Anònim ha dit...

L'exemple d'Ascó, només el proposava en l'organització dels concerts per a joves, simplement.

Anònim ha dit...

mB aitor, me semble correctíssim lo teu comentari i més la teva opinió!

Anònim ha dit...

Deixem si el bar del mercat es de fulanito o solanito,crec que es un bon lloc per fer-hi actes,comparar les festes de flix en les d'ascó,es aberrant i d'un mal gust increible,els que crtiquen els xofars,(que a mi no m'agraden)els veus despues a ascó al faes o fames com cony es digui aquella mala copia de xofars.ni regidors sociates ni republicans,les festes en la seva linea(RES DE RES)

Andreu Prunera "Pruny" ha dit...

Sí. Jo també crec que Aitor ha fet una acusació molt forta que no comparteixo. Al cap i a la fi, jo no ho veig cap aglomeració d'actes: el 'guateke' no és nou d'aquest any, al igual que el carnaval; l'única novetat ha estat el concert dels 'Please'. Aquest concert va reunir a molta gent i celebrar-lo al mercat va ser un encert. A més, ja en els anys anteriors ha hagut altres actes a la plaça del Mercat. Ara em ve a la ment un rock acrobàtic que em va agradar molt.

PD: Voteu als Espaguetis