Padre de Familia contra Los Simpsons

12:56

Després de parlar en bastanta gent es veu que hi ha diversitat d'opinions entre estes dos series americanes.
Personalment, me decanto pels Simpson, clarament i de golejada. Són una serie ja clàssica que, tot i haver-los vist (i molts més d'una vegada) segueixo mirant els episodis. Al seu favor, puc dir que és un humor no tant insòlit com el de Padre de Família; té una multitud de personatges clarament personalitzats. Els seus 25 anys a les pantalles són de gran mèrit, una sèrie que s'ha estés com una taca d'oli arreu del món, on es vénen infinitat dels seus productes (qui no ha tingut mai un estoig o una tassa dels Simpson?).
En contra de Padre de Família he de dir que, tot i tenir detalls molt divertits (com alguns que hi ha al blog), alguns cops s'inclou un humor negre que resulta desagradable. Concretament, recordo algunes escenes humoritzant malalties terminals o disminucions físiques i mentals.
A més, els Simpsons donen nom a la disco de Flix: Disco SpringFlix. Alguns rumors diuen que es reobrirà la Tope en una temàtica inspirada en Padre de Família XD (es borma, clar).

I pel que semble, Matt Groening i la seva tropa acusen fortament de plagi a Padre de Família i, en concret, al protagonista: Peter Griffin, que guarde unes certes semblançes en Homer. Aquí poso un parell de fragments on surt Peter als Simpsons, acusant-lo de plagi.





I ara poso 2 videos més. Estos son molt mes interessants. Son escenes dels Simpsons que guarden gran semblança en algunes de Padre de Família; la polèmica està servida.





Poso també una enquesta. Visca els Simpson!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo voto Padre de Familia. Parque? pues parque par mi es la millo serie del mon XD. A ver, los simpsons mole mol, pero... es superat per PDF. Ale, q vaigo be

Anònim ha dit...

Jo voto a favor de padre de familia.Reconec que en molts aspectes es pot considerar plagi dels simpson, pero un plagi que supera l'original desde el punt de vista humoristic.
Un altre punt a favor de padre de familia son el personatges Stewie i Brian, els qual crec que no son cap plagi, en canvi als simpson trobem a Lisa, personatge odios i que ha protagomitzat vapitols per olvidar.

Víctor

Anònim ha dit...

els simpson han estat b pero han de donar pas a noves series com padre de familia, que es clarament superior, i la gent que estan a favor dels simpsons han començat a buscar semblançes i a acusar de plagi, pero en realitat nomes es enveja al veure que padre de familia li fot 40.000 patades als simpsons, aixi doncs el meu vot es per a padre de familia.

xD

Anònim ha dit...

Jo estic amb tu Andreu! Com els simpsons res..!!

Andreu Prunera "Pruny" ha dit...

S'ha acabat l'enquesta. El resultat ha estat d'11 a 8 (57% a 42%) favorable als Simpson.
Vec que el personal té bon gust.
Merci!