La Real...

11:19


Bueno... Tinc 18 anys i sempre (apart dels primers anys quan era del Manchester United) he sigut de la Real.
Un equip humil, modest i lluitador: un equip de mitja taula. Cal destacar la temporada 2002-03 on va quedar segona (a un robatori del Madrid) i la posterior participació a la Lliga de Campions.
Bueno... estos últims anys les coses no han anat tant bé i hem hagut d'estar mirant cap baix, intentant evitar la zona de descens. Després de diverses temporades així... semble que aquest any ja no hi han gaires esperançes...sí sí, la Real ja és, gairebé, equip de Segona Divisió.

A les esquenes queden les dues lligues (80-81, 81-82), dues copes del Rei (1909, l'any de la fundació i 1987); també la participació a la Champions del 2003.


Bueno, aquí s'acabe un cicle bastant trist del quart equip que porte més a primera (después de Barça, Madrid i Athletic).

Pero bueno, lo descens a Segona no redueix lo més mínim lo sentiment per l'equip Donostiarra, segur que l'any que ve tornem a estar dalt! I mai deixaré de cridar als seus gols:

BAT BI HIRU LAU BOST SEI ZAZPI... REAL!!


PD: La foto és d'una discoteca de Donosti. Una amiga va enrecordar-se'n de mi al veure el més gran escut que s'haigi pogut estimar mai.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya panoli, on estigo lo futbol de veritat que se trego lo demés:
http://es.wikipedia.org/wiki/F%C3%BAtbol_femenino

Anònim ha dit...

venga nàstic! xD

Anònim ha dit...

Está la Real? Si, ahora baja.

Anònim ha dit...

L'acudit dl ritxi nkara no lavia sentit cap cop tu...

xDDDDDD

Sadequa perfectamen a la realitat xo.. jujuj

14 puns...
14 puns...
14 puns...

Anònim ha dit...

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Es bonissim, es comparable en Eugenio...(El xiste s'enten, cap persona se pot comparar en Déu)

Enric ha dit...

el millor jugador de la historia de la real es bravo. gran porter on els hagi, un tio q com q s'avorreix quan el seu ekip ataca (q tampoc passa molt) es dedica a fer excursions pel camp. q si men vaig fins al cercle central, q si trec un sake de banda... en vam ser testimonis en directe