El Pecador

16:24Víctor Mani, un conegut artista que ha protagonitzat videos de la talla de "Darth Wather ataca l'IES", "Mama, Tinc gana" o "Soy puta pero mi coño lo disfruta", ha publicat recentment el seu últim treball: El pecador.
El pecador és un cortometratge guardonat, ja, amb 2 donuts de xocolata, 1 bossa d'Spiders i el prestigios premi Croqueta. A mode de treball de recerca, el film compta amb un repartiment de luxe: Ferrús (Déu), Aitor (humà) o la Señora Mani (nina inflable) i un gran equip de realització i edició, els anomenats: "Frikis" de Flix.
En aquesta pel·lícula, Victor vol relatar les seves vivències personals i expressar les seves ànsies ocasionades per un somni frustrat pel destí: el de viure a Ascó, ser un noi pel-roig, tenir la cara recoberta de pigues, surtir a Anna i los Siete i ser el fill de Son Goku.
Sens dubte ens trobem davant d'un film característic que no deixarà indiferent ningú.

Exposició del Treball: Divendres. Molta sort Chec!

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Víctor Mani, noble persona.

Weno este és lo meu curt , és molt cutre ho sé, però mos u vam pasa de lokos fent-lo. I agraeïexo a Andres axo de fem publicitat, ankaar k fiko grans mentires com:per un somni frustrat pel destí: el de viure a Ascó.

P.D: Fill de perra

Anònim ha dit...

bueno, par comensar, no veig b el curt pq es molt fosc i la meva pantalla es de l'any 99 pero com que l'he vist a d'altres llocs se de que parlo.
El curt en si es molt cutre, com bé ha dit el seu director, pero en quant a elaboració ha estat molt entretingut, ademés es el principi d'una llarga carrera que acabarà a l'alfombra ROIJA (no vermella) dels oscars.

Turturuyt

Anònim ha dit...

Eics,
par fi le vist despues de tan temps.
Mole mole.
Lo director per aixo mos presionave molt par que volei molta qualitat.
Weno vai al pis a sopar.
Cuideus freaks

Anònim ha dit...

pues si, mos u vam pasa super be fentlo xDD això si, s'ha de publicar lo video arreglat en les tomes falses eh? que hem d recordar certs momens...

PD: Vamos nena, chupame la poya... te la comeré toda enteraaa

mongui ha dit...

FANTÀSTIC-->INGENIÓS

Anònim ha dit...

trist???..si!

mongui ha dit...

On podem veure "mama tinc gana"?

Anònim ha dit...

Molaaaaaaaaa :D

Andreuuu com ske no surts tuu? Aitor nominat als oscar! kines dots interpretatives deu meu! ket noi apunta!

xDDDDDD

Anònim ha dit...

Gracies Sergi.
El pecador astave nominat a no se quin oscar, pero els de l'academia no se'n van recordar d'invitar-nos.
Weno, de totes formes un oscar no és gran cosa.
Es mol millor un val de 5 ebros par gastar a Mafies Pujol.
Il Ritxi a on asta o cabron?

Anònim ha dit...

Ferrus(déu)

Cost del video: una tarde perduda
Peluca: 7'50€
Resutat final: no te preu, lo millor video del segle

Anònim ha dit...

Quina producció!!!
Quin guió!!!
Quina direcció d'actors!!
Quina fotografia!!

Sens dubte, és l'inici d'una carrera cinematogràfica prometedora...

Ara això si, la propera vegada la caracterització de Déu que estigui més currada (m'imagino que no hi havia gaire pressupost, però buscant una mica...)

Anònim ha dit...

Home, no se qui ets, anonim, pero esque coneixent a Déu, no podiem anar a dirli que vingues a grabar un film en naltres, perque no se'n fiarie...
Bueno, no cal dir que tothom sap que Déu es rossa, viu a Flix i...

XDDD

Anònim ha dit...

Com a representant del Grup Apostòlic Pagà d'Osos Pandes de Flix (GAPOPF), tinc que dir que este curt és una ofensa a tota persona humana i a tot oso panda...oso. xD

Com a tio normal i corrent dir que és un bon curtmetratge, tot i que hi falte més sexe (recordem que és producció Ecs-panyola i per tant ha de incloure almenys un coito) i també falte presència femenina, ja que sexe entre, per dir algo, pelu i ferrús, no serie de gaire agrado.

Espero que se faci una versió extesa i que aquest director amb renom, Victor Maní, continui el seu viatge dins de la seva carrera com a gigoló del cinema.

Att,
Tapu Tamare

Andreu Prunera "Pruny" ha dit...

Personalment, jo me pensava que lo curtmetratge tenie un cert argument i una serie de dialecs...
Llastima que se veigo molt fosc.

Anònim ha dit...

feu pena

Anònim ha dit...

clar argument robat de Seven. no Mani? Creia que Aitor acabarie explotant al final del vídeo, però si més no, no està mal. Gran caracterització la de Ferrús. Arribareu lluny