LOOORDI!

19:40


Ahir, dia 1 de març (cumpleanys de mamare i de mungermà) vam anar al concert de Lordi a la Sala Apolo.
Llarga espera de cua, despues uns teloneros: BadWay que, crec jo, que no ho feien gens malament, Menchen diu que eren la vergonya XD.
I...per fi, tot fosc. Van començar a sonar campanes fent retronar tota la sala; fum blanc i siluetes monstruoses al fons... De repent...Pammmm! toc de guitarra i a saco!
Pfff...va ser molt guapo, tot i que la seua música és bastant repetitiva, la posada en escena és, sens dubte, la millor del moment. A cada cançó Lordi entrave al Backstage i surtie en alguna escenificació nova (caps tallats, vestit de carnicer, en una motosserra, en ales de dimoni desplegables a Blood Red Sadman, etc.). Vam disfrutar molt del concert d'estos campeons eurovisius.
Destacar la rabia que feen les grupis, just davant nostre (naltres estavem a 2a fila), que nomes feien que fer la pilota als músics; la que estave al meu davant (al centre del escenari) va aconseguir 2 pues del guitarra, 2 del baixista i una baqueta, tot li van donar a la mà; a més, abans del concert se'ls hi va permetre l'estada al backstage. I jo me pregunto: A quin tipo de gent li posen los monstruitos?? Nose... XXDD.
Yo, en molta bolla, també vai poder aconseguir una pua del guitarra (la momia rara).

Per últim, dir que si algun dia tinc un fill i me pregunte: Papa, los monstres existeixen?
Jo contestaré: I tant fill, i un dia van conquerir Europa!.

P.D.: AND THE TWELVE POINTS GOES TO LORDI FROM FINLAND!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ostia, ta quedat guapo este apartat, que puta.

Lo final es super bo, felicitats, esta nit t'invito a una birra.

PD: Es Mentida

Anònim ha dit...

A mi precisament no es k els mostruitos estos..me posin gaire! millor dit..li tinc bastanta por..xDDD Me'n alegro molt de que hagues nat b el concert!! enga xaooo!!

Anònim ha dit...

Per Molts Anys!!

Els Lordi m'han dit que són els Manolordis disfressats...això m'han dit, no sé.

Aquells que cantaven amics per sempre i tot allò tan rumbero.

Un dia cantant deien lailolailolaaaa!!! i lailolaiLORDIlaaaaaa!!! i es veu que mai deien LORDI i els va sembla que era un paraula oculta que va entrar a la lletra així per la cara i alguna cosa els va passar que anaven massa fumats que van creure veure a Carlos Jesús i van aprendre finlandès i van anar a Neurovisió i tal i tal Pasqual...

Però són més gitanos que Peret

Anònim ha dit...

Ep, lo concert vas ta mol guay, hi han algunes fotos que estan be, i algun video se salve.
Mos veiem dema que astic cansat
Thor

Anònim ha dit...

Ets molt gay.

- Papá, los monstruos existen?

- Sí hijo, y el peor de todos es de Flix.