2 anys de Bloc i projecte de redisseny

20:20

El passat dia 16 aquest bloc va complir dos anys. Durant aquest temps he anat posant aquí les meves opinions, la meva forma d'entendre alguns aspectes de la vida, he explicat algunes anècdotes, he fet broma i també he volgut divertir-me. M'ha ajudat a anar escrivint, a seguir alguns temes d'actualitat i també a apropar-me a alguna gent de la meva terra.
El que sí que és cert és que aquests dos anys passats han fet molt pobre el disseny del bloc, que es veu antiquat i auster respecte a qualsevol altre. És per això que m'he plantejat, de cara a aquestes vacances Nadal, actualitzar una mica això i donar-li un aire més atractiu i juvenil. També crec que aquesta frase de "Pruny Bloc" queda una mica ridícula encapçalant el bloc i que s'hauria de canviar per alguna cosa més suggerent (i no tant egocèntrica). És per això que des d'ara i fins aquí 6 dies poso una enquesta perquè m'ajudéssiu a decidir el nou nom d'aquest bloc. Proposo cinc opcions, trieu lo que més us agradi, jo no votaré. Ja havia posat l'enquesta ahir però la torno a iniciar perquè ha sorgit una nova proposta, i crec que molt atractiva així que aquells qui ja havieu votat, ara podeu tornar a fer-ho.
Dit això, donar les gràcies a tothom qui passa de tan en quan per aquí, llegeix el que vaig escrivint i a aquells qui alguna vegada escriviu alguna coseta. Si algú té alguna proposta, aquesta serà benvinguda.
Així que gràcies a tots i espero seguir deixar la meva empremta per aquí, així com espero que als qui em visiteu us agradin els propers escrits i també el nou disseny. Gràcies a tothom i suposo que caldrà dir, tot i que encara no toca, Bon Nadal! (perquè quasi tothom està ja de Festes excepte els maravellosos estudiants de l'Autònoma).

3 comentaris:

Pèl ha dit...

joder mano, ni que no fos impresionant l'entrada XD

lo video es brutal.

Ryna ha dit...

wow, està molt guapo el nou disseny! si més no és molt més agradable a la vista que l'altre (i això és clau, com diria el Sr. Riva xD)

Trobo a faltar les enquestes, i alguna cosa més a part del llistat de blocs, però suposo que això està en procés, no?

per cert, quin títol va "guanyar"?

Alba ha dit...

uoooo!!
quin re-disseny més boo!
m'agrada molt, tot i que no sabia que fossis home de mar... xD

i perdona, però la xocolata blanca NO fa la pena!