Sant Jordi 2008

19:48


Avui és 23 d'abril, Sant Jordi. I, com ja vam fer l'any passat (i com s'ha de fer en aquestes ocasions) hem anat a fer un vol per les Rambles de Barcelona a pegar un cop d'ull als llibres i els autors.
Hem tingut la sort de veure a personatges com: Francisco Ibañez, Rodolfo Chiquiliquatre, Isidre Esteve, Albert Om o petits grups de hooligans borratxos corejant el nom de Cristiano Ronaldo. Per desgràcia, però, també hem vist a gent com: els actors del cor de la ciutat, Risto "Mejode" o Jorge Lorenzo.
El Sergi i jo coincidim en que és un bon Sant Jordi ja que hi ha molts títols interessants. El Juego del Angel*, de Carlos Ruiz Zafón; té totes les paperetes de ser el més venut, però altres llibres de gran interès són: El noi del pijama de ratlles, Te daré la Tierra, Un mundo Amarillo, Mil Cretins. La meva recomenació: Un mundo Amarillo, d'Albert Espinosa.

A la foto, una rosa negra. Sempre m'han agradat les roses d'aquest color. He buscat al Google la imatge i m'he trobat en una pàgina que ens explica, a grans trets, el suposat llenguatge que tenen les roses, que n'hi ha de tot tipus. Totes les hem pogut veure avui al Centre. http://www.milrosas.net/lenguaje_de_las_rosas.asp

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Xeec però posa El món groc, que el tio és català homee! Que crak aquest de l'Albert Espinosa :)


I per cert, deu ser un lapsus o ha tret dos llibres, però l'obra de Zafón es El juego del ángel, no El ángel de barro xDDDD


Jajajaj putu Andreu com la lia :D


Aleee

Andreu Prunera "Pruny" ha dit...

Cert, lapsus. El Angel de Barro és una canço de Saratoga; de El Clan de la Lucha. Ha sigut una confusió entre La Biblia de Barro, de Julia Navarro y El Juego del Angel. XD.

Ale, Corregit!