La Bona Ratxa del Barça...

21:20

Avui toca doble entrada:


Pel que fa el Barça, la Lliga i la última enquesta... hi ha cosa a dir, no s'ha d'obviar res. Evidentment, ara ningú no pot negar que encara queda Lliga després del revifallament del Barça i dels continus ensopegaments del Madrid. Però, com ha pogut passar això? Per què l'equip blaugrana ha ressussitat tant ràpid quan semblava tocat i enfonsat? Per què el Madrid s'ensorra? Per què els àrbitres afavoreixen contínuament el Barça? (em refereixo a les mans de Juanfran i a les no-mans d'Eto'o). Són unes qüestions interessants. Després de llargues nits d'investigació, finalment he pogut trobar una resposta i és la següent: Estem en campanya electoral!
Està implícit dins el programa electoral de ZP; textualment: "si gano las elecciones, el Barça será campeón almenos de Liga y Copa", figura escrit en tinta invisible. I així s'explica tot, l'increment de la diferència entre PSOE i PP que ens dóna el CIS és directament proporcional a la retallada de punts que el Barça l'hi ha fet al Madrid. Amb això, el 9 de març pot estar ja decidida.
Així doncs, crec que hauré de votar al PNV! (La Real és quarta, empatada a punts amb l'Sporting de Gijón, que marca l'entrada a les posicions d'ascens).

I parlant de les eleccions, poso una nova enquesta al bloc. Qui creieu guanyarà les eleccions? Malauradament la victòria de les eleccions està entre dos partits.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

k guanyi labordeta!

Anònim ha dit...

Aviam.. 3 coses:

1- Què t'has fumat?

2- Cony si que n'està de segura la gent que guanyarà ZP...

3- Gran Sweeney, gran Burton, gran Depp (i gran Tarantino ja de pas :P :P) -ara que hi penso a classe no el vaig dir.. juas com em va poder passar x alt..!- jiji



Sergi (gran, també)