El Suplement

17:45

Després de la tempesta diuen que arriba la calma. Aquesta és la nova situació. Porto una setmana sense escriure res i esque hem anat una mica de cul: treballs de ràdio, exàmens de Documentació, exàmens de Tele, etc.

Dilluns vam exposar un treballet de Ràdio sobre un programa de Ràdio: El Suplement, de Catalunya Radio. El Suplement és un programa magazine que s'emet cada cap de setmana (dissabtes i diumenges) de 10 del matí a 1 del migdia. Xavi Solà és la cara d'aquest programa de Ràdio que aquest any 2008 complirà els seus 20 anys en antena (jo també compliré 20 anys d'alguna cosa semblant).

Hem estat analitzant els recursos dels quals se serveix el programa i tota la seva estructura. M'agradaria recomanar aquest programa a tothom que li pugui agradar escoltar la Radio i també participar ja que és un programa on l'audiència hi juga un paper essencial. L'únic inconvenient sigui, possiblement, l'horari pels que surtim per la nit...

Bé; Felicitats a El Suplement per aquests 20 anys, i que siguin molts més!

Es poden seguir els programes anteriors i col·laborar amb l'espai des d'Internet: http://www.catradio.cat/ a la secció del programa.

I ara que tinc una mica de temps, em toca reempendre el llibre de 'La Carretera', que me l'he hagut de deixar de banda en vista la situació.


PD: He començat a fer pràctiques de cotxe. En porto 6 (tres dies).

1 comentaris:

Anònim ha dit...

VOLEM ENQUESTES!
VOLEM ENQUESTES!
VOLEM ENQUESTES!
VOLEM ENQUESTES!

IA!

Moltes mercis