El Clàssic. Un dia especial?

15:12

Avui és diumenge 23 de desembre. Diumenge, 23 de desembre. Un diumenge 23 de desembre. S'hi pot veure alguna connotació especial en aquesta data? En principi no, un diumenge 23 de desembre hauria de ser, en principi, com tots els diumenges de l'any; l'únic que molt a prop del Nadal.

La qüestió és que, tot i que avui és diumenge 23 de desembre, no és un dia com qualsevol altre. Avui és un dia especial i tothom sap per que. Avui hi ha un esdeveniment marcat en els calendaris de moltíssima gent d'arreu del món. Avui l'espectacle futbolític té lloc i hora. Avui és un dia especial.
Tothom s'ha organitzat ja el dia: tothom s'ha llevat, tothom ja ha dinat, tothom està fent alguna cosa però prop del vespre, tots pararan de fer quelcom. Avui a les 19:00 tothom té una cita amb l'esport rei. Alguns estan comencen nerviosos, altres estan inquiets des de fa uns dies. Alguns han fet apostes, altres han reservat bars.
S'enfronten dues aficions oposades: Sol i Lluna, Terra i Cel, Aigua i Foc, Negre i Blanc, Barça i Madrid. Està clar, només pot guanyar un, i ningú pensa en l'empat. Hi ha dubtes d'última hora sobre les alineacions, sobre l'estat físic dels jugadors, sobre la reacció de l'afició però cada minut que passa és un temps menys per desvetllar totes aquestes qüestions. Els mitjans de comunicació ja van de bòlit per donar totes les informacions possibles i cobrir bé un dels esdeveniments més seguits de l'any.
I al final, només guanyarà un. La festa anirà a una de les dues ciutats: només a una. Alguns no soparan, altres no dormiran; alguns riuran, altres ploraran; alguns beuran per celebrar, altres beuran per oblidar. El que és clar és que tot pot passar en l'espectacle del futbol.
Diumenge 23 de desembre; 19:00 hores; Camp Nou (Barcelona).
Tot i que a ningú l'hi interessi, la Real Societat va guanyar ahir a casa contra el Tenerife i ja s'apropa molt a les posicions d'ascens. El somni, torna a ser possible. bat, bi, hiru, lau, bost, zei, zazpi, REAL!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aviam si m'ha quedat clar doncs: la festa anirà a Madrid, els culés no soparan (exceptuant-me a mi, que tinc gana), els culés no dormiran, ploraran i beuran per oblidar.



Juas...


Quina tristesa...


SerXx

Anònim ha dit...

Pos...semble que sí.
El Madrid ha guanyat el derbi.
Des del meu punt de vista han sigut millors sobre la gespa, tot i que crec que l'àrbit els ha afavorit en algunes faltes.
Del Barça, però, no es pot dir res bo. Crec que no han jugat; no han tingut nervi ni intenció de guanyar. Ronaldinho al carrer, Rijkaard ha fet canvis que no he entés i poca gent ha donat la talla.
El Madrid s'escapa, ara és a 7 punts. El Barça s'haurà d'espavilar si el vol atrapar. Encara els queda temps, però no s'han d'adormir.
Mentrestant, a Segona Divisió...