ScacS

21:39

Des d'aquí a la Vila: dies sense Internet, dies de feina, dies d'exàmens parcials, dies de son, dies que van passant; a vegades més poc a poc, a vegades més ràpid. Noves coses que pensar i noves propostes que considerar... anar fent.
Vull destacar que he induït als companys de la Uni a jugar una mica a escacs: l'Oriol és lo viciat número 1. Els hi vaig intentant ensenyar alguna cosa i no ho fan mal; fa gràcia veure'ls però molts cops no me'n puc estar de xivar alguna jugadeta :p.
Poso un video d'una nova versió dels jocs dels escacs; la cúpula del Club d'Escacs Flix ja s'està plantejant de practicar-la contra els altres equips de la Lliga. De fet, segur que guanyaríem totes les partides si ens posem a pensar en la gran família escaquista flixenca; però crec que Josep Antoni, Barbero i jo ho tindríem clar, però què més dóna? 7 a 3 és una victoria clara.
Visca el Club d'Escacs Flix i haver si aquest any tornem a la categoria que ens correspon (a la que feia 20 anys que estava el club). Si és que... amb la Real i el Flix a segona... jo... pfff... he he.
Merci!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Dissabtes a les 12 del migdia, entrenaments al club...

A veure si fas proselitisme.

Ens veiem.

JA

PS Txuri Urdin, Txuri Urdin...etc