Emotiva retirada

19:22


Dia trist per tots els seguidors del Futbol Sala a la població de Flix. Un dels més il·lustres cracks flixancos com Gerard Terré abandona l'equip ebrenc.

Seguint l'estela de jugadors com Maradona, Pelé o Cruyff, Terré ha decidit penjar les botes a la fatigosa edat dels 20 anys. A la seva esquena queden 2 temporades, un títol de copa i 3 gols.

La sortida de Terré de l'equip ha conmocionat al gruix de l'afició rogiblanca que veu com perd un dels seus il·lustres ídols. Gerard Terré havia estat sempre el preferit de l'afició i només ell va aconseguir crear una posició al camp, la coneguda posició Gerard Terré: banqueta - patada - targeta - banqueta.

L'idol flixanco ha atribuit la seva retirada per motius d'stress en no poder aguantar l'esgotador ritme de joc davant els equips de la categoria. Afirma que el seu joc es restringirà només als partidillos patxangueros al poli i a les 24 hores de futbol sala amb Forn de Pa Montserrat, on precisament ocupa també la posició de Gerard Terré.


Foto: Festes Majors '06. La cara rugosa del jove Terré expressa clares tendències homosexuals.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

es bastan llordet, si

Anònim ha dit...

Ara que estave apunt de ser seleccionat per catalunya,va i plegue,collons,collons.
TERRINYO,SELECÇAÖ.

O.Kann.

Anònim ha dit...

lo que no sabeu es el motiu real de la retirada de terré, i el motiu es que te planejat montar un equip ell mateix, on les demarcacions serán les següents

Terré

Terré Terré

Terré

Terré

Al banquillo trobem a 4 terrés mes.
L'entrenador es GT

P.D. L'unic inconvenient que te aquest equip es que el porter te tendencia a deixar pasar la pilota, i que la delantera es fluixa de cara a porteria, també destaquen les orgies a la sala de dutxes.

Anònim ha dit...

al comentari anterior les demarcacions es refereixen a:

porter
defensa dret i defensa esquerre
migcampista
davanter