¿?

11:52

manufer ha dit...
yo n se k koño tenies kntra fito hijos de puta, pero fito es uno d mis idolos, y k koño, m wstaria ser kmo él, xk es une scritor y un musiko d los mejores k tngo, xk sus letras y kmo toka la guitarra son inimitables y xk es uno d los mejores artistas d españa, el hijo de puta k haya exo esto m la puede mamar un poko, y k vista kmo le de la puta gana!!!xk es su estilo, o akaso vamos a ir todos igual??k osjodan a todos akellos k piensen kmo el hijodeputa este!!fito es el mejor!!agur!!
-------------------------

Bueno, no te conec, vec que has dixat un comentari a un post de fa mes de 4 mesos. Chec, tranquil home, Fito es un super artista, pero tu encara ho ets mes tio. No cal que digos que vols ser com ell: que mes voldrie ell que ser com tu tio... estas fet tot un crack de la llibertat d'expressió i ets un verdader monstre de la llengua. En serio, Fito es un dels millors artistes d'Espanya, pero tu també tio, i no cal que sigos modest, que tots ho sabem i ens morim per mamartela, com tu dius. Me dius que soc un fill de puta, algo que accepto si m'ho diu algu com tu, una persona tan assenyada, tan guay i ben educada. En serio chec, comenta mes sovint, necessitem les teues aportacions plenes de sentit comú i lluidesa.

Venga, vigila no caigos per les escales eh!

PD: Dóna corda al catala...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

xDDDDD És mega còmic:

"Que os jodan a todos aquellos que piensen cómo el hijodeputa este"

xDD Esta frase només la puc comparar en la que un dia me va dir una professora que sempre tenie algo a dir, Susana, i va ser:

"Quereis hablar bien, ¡joder!"

De gent panoli està ple lo món, això en F.T.A. no passarie xD

Anònim ha dit...

yo esque he estat mol rato pensant que podia escriure, para no fer baixar lo nivell intelectual del post, i he arribat a la seguent conclusió:

- Touché


PD: LARGA VIDA AL BARÓN ROJO

Anònim ha dit...

VICTOR


HI!!!Sol volia dir k lo tio este kaskriu en.... castellà me penso kes diu, fa molta risa i k, aver.. fito tpok asta tan mal pro fa la peneta i defensal desta manera es de panolis.


PD:he comentat par obligació

Anònim ha dit...

jajaja..lo puto amo!!

Anònim ha dit...

fitxem este tio! es jimenez los santos junior (Jei Lou pels amics)
Vaia tontaines, pinte menos k jo valoran este blog!
enga agur