PeriodísTIC

17:42

Uns quants estudiants de periodisme engeguem, des d'avui, un nou apartat en la nostra formació i aquesta vegada és en forma de bloc. PeriodísTIC arranca com un bloc on, setmana a setamana, un grup d'estudiants parlarem sobre les TIC (les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació) i com influeixen aquestes en el peridisme d'avui dia.

El nostre bloc, al que encara li queda un llarga sèrie de millores, neix com un espai on les informacions es volen transmetre de la manera més àgil i amena possibles, recorrent, sempre que sigui possible, a l'audiovisual i les imatges. Poc a poc esperem que Periodístic es vagi perfeccionant fins l'arribadda del juny, l'esperada meta per molts de nosaltres per a donar per finalitzada la llicenciatura.

El tret de sortida ha estat l'entrega dels premis George Polk (els Pulitzer de l'audiovisual) que, per primer poc, han guardonat una peça feta per un ciutadà corrent: un vídeo enregistrat amb un telèfon mòbil en el qual es pot veure la mort d'una dona durant una protesta a plena llum del dia a l'Iran. Aquí deixo l'enllaç que, a partir d'ara, formarà també part de la meva llista de blocs a seguir.

http://periodistic.wordpress.com

1 comentaris:

Anònim ha dit...

I actually like the short article on back.

my web site: affiliate marketing network