Decepció

18:28

Els jocs van avançant i les medalles no arriben. La delegació espanyola augurava uns grans resultats conseguint dues medalles en els dos primers dies de competició. Ara, amb l'acabament de la cinquena jornada, encara tenen, solament, les dues medalles inicials i es compliquen la fita d'aconseguir els 23 metalls que superaríen els guardons aconseguits als Jocs de Barcelona '92.

Avui ha competit la nostra estimada Sònia Franquet, en la seva segona prova, el tir de caravina d'aire comprimit a 25 metres. Males notícies, ha quedat novena a escassos punts de la final, en la qual entraven les vuit millors marques que, a la vegada, aconseguien diploma olímpic. D'altra banda, el lleidatà Guillermo Díez-Canedo va acabar catorzè en la prova d'eslàlom en aigües braves de la modalitat C-1, amb molta mala sort després de ser penalitzat per tocar la última porta, la vintenta, que li va valer una penalització de dos segons i el va allunyar de la fase final.

Sonia Franquet roza la final de pistola deportiva 25m
La tiradora de Ascó, Sonia Franquet no pudo acceder por muy poco a la final de pistola deportiva 25m femenina de tiro.

Franquet acabó novena en las eliminatorias, que superan las ocho primeras clasificadas.
La tarraconense fue primera tras la modalidad de precisión con 294 puntos, pero después, en disparo rápido, cayó hasta el noveno lugar, empatada a puntos con las tres que acabaron por delante de ella. El menor número de puntos que sus rivales en la última serie de disparos la apartó de la final.
Su compatripota Pilar Fernández terminó en el puesto trigésimo sexto. La final arrancará con la mongol Gundegmaa Otryad en el primer puesto, seguida de la alemana a Munkhbayar Dorjsuren y la china Ying Chen.