Renfe vs Fòrmula 1

10:08

Diumenge, dia de tornar cap a la gran ciutat, dia de tornar a posar-se les piles per afrontar una altra setmana, segur que bastant dura. Avui m'havia proposat marxar més aviat que de costum, al tren de les 2 i mitja ja que a les 6 fan la carrera de Fòrmula 1, la decisiva (si és que ja no està decidida). Però en llevar-me m'han comunicat que, una vegada més, hi ha hagut alteracions en el funcionament de les vies del tren, aquest cop pel derrumbament d'un mur, i haurem de ser desviats per la ruta del Penedès; en resum: calculo que una hora més de viatge. Així que, amb una mica de sort, podré veure el final de la carrera.
De totes maneres, vull dir que, guanyi qui guanyi, aquest any la fòrmula 1 no ha estat al nivell esportiu dels altres anys. Sancions, impunitats, insults, declaracions polèmiques, acusacions, espionatge, trampes i rentades de mans han marcat les curses aquest any. Així que, desitjo que Raikkonen sigui el nou campió de món; que els dos McLaren es toquin i vagin fora. És ben bé impossible, però crec que seria just. Potser, així, més d'algu aprendria una lliçó i el preu de veure les cares de l'equip McLaren seria incalculable.

Veu en Off: "Alonso és un cregut i un maleducat, Hamilton un mimat i un 'niñato', Ron Dennis ha estat totalment parcial i no ha estat a l'altura i el pare de Hamilton ja... XD"

Bé, haver si puc veure el final de la carrera i un ampli resum posterior. Avui la velocitat dels serveis de la Renfe no em permetrà veure els verdaders reis de la velocitat però, que hi puc fer?