Nova Mascota

19:07

He decidit que d'ara endavant m'acompanyarà una mascota al blog. Una mascota que donarà la benvinguda als visitants. La mascota d'avui és, ni menys ni menys que... Marvin El Marciano! (personatge dels Looney Tunes). Marvin El Marciano, que va aparèixer per primer cop el 1948; en un capítol on volia destruïr la Terra amb el seu modulador espacial d'Urani. Casi sempre va acompanyat del seu gos marcià K-9, bastant lleig. Marvin és un personatge que normalment s'emfronta a Buggs Bunny i al Pato Lucas (que no Ànec Lluc). És la meva primera mascota.

Tinc pensat anar canviant la mascota cada 10 dies o una setmana.

Aquest cap de setmana me'l passo aquí sol a la Vila. Hi ha algunes coses a fer.

He pogut veure, per primer cop, la Real Societat per la tele; ha jugat contra el Racing de Ferrol i el partit ha acabat amb el resultat de 0-0. Ha estat un veritable "tostón", un partit horrible on cap dels dos equips ha valgut la pena. Aquest any...ens quedem a Segona...

Pel que fa a la "persona" anomenada Sergi Xavier Martí, suposo que tothom segueix el seu cas pels mitjans. Segueix en llibertat, la policia el visita dos cops al dia i l'hi està prohibida l'utilització de la línia de ferrocarril on van ocórrer els fets.
És un bon cas per veure el funcionament dels mitjans; s'han dit moltes informacions diferents sobre aquest cas, és interessant veure la manera com donen les informacions i les variacions que hi ha.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Puto Amo, Marvin!