Llum, Foc, Destrucció

9:22




Bueno. Aquí tenim la veu de la destrucció, una serie de criminals buscadissims per tots los comandos de la guarda municipal del poble.


Les llegendes diuen que tots los dies de l'ermita surten estos tres criminals disposats a sembrar el panic a tots els bancals del voltant.


El triumbirat està liderat per l'invulnerable monstre Pelu, que es veu rient diabolicament al fons de la foto. Els altres dos, són deixebles seus, especialistes en lo maneig de les aixades enceses (al mes pur estil RocaMassissa i Bibok).


Vigileu d'ara endavant tots els dies de l'ermita si no voleu patir la mort més cruel de la història del poble. I, si voleu estar segurs poseu una botella de Xibeca a la porta de la tenda, d'esta manera, lo triumbirat la pillarà i passarà de llarg i valtres salvareu la vida.

PD: No intentesseu reproduir l'escena de la foto a casa, esta realitzada per especialistes i s'han pres les mesures de seguretat corresponent (veure lo xaleco de Victor).

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Víctor

Bo ,Andrés, bo, axí m'agrade, k mentalitzos la gent d'una vegada par totes que sense Xibeca a la seva disposició és com anar par la jungla salvatge( allà on se pot troba Pelu de tan en tan, o al poderós ligre [ xiste que sol antendra un reduit cercle de persones])rebossat de mermelada.

Anònim ha dit...

Yo recomano a la gent, que no utlitzo la bossa de basura en botelles de vidre dintre, com a kick-boxing, perque sino, se't posen los nudillos morats tres dies.

PD: Si, yo ho vai fe, per raons i motius que no venen al cas.
PD2: No sóc cap tibat.

Anònim ha dit...

Xec marcel not tibos!

Bueno, jo vaig veure en directe a n'este trio en acció, i me vaig quedar bocabadat! Només mirant-los ja notes un escalfred que et recorre tot lo cos...no us ho recomano.

Lo gran mestre de la destrucció Pelu, himne del qual és "Desalojos son disturbios" és una cosa sobrenatural, espero que mai us lo cruseseu, perquè pot acabar amb tràgic final.

Anònim ha dit...

MUAHAHAHAHAHA
SOu TotS eScORIa, I cOM l'ANy Que vé NO troBA UNa XibECA a FORA de la VostrA TenDA SofRIREU la MeuA cÒlERA en Carn PrÒpiA.
SoU BAsurA
firmat: membre del triumbirat de les aixades encesses.

PD: jo tampoc soc cap tibat
PD2: en serio, no me tibo.

Anònim ha dit...

puto raijert... ets un sonat...