Els reis de la Calçada

18:26

Hi havia una vegada, en un poble molt, molt proper (alguns diuen que amb nom d'incecticida), un noi anomenat Arnau Prunçera.
Un dia de maig, va anar a jugar a petanca (el joc de moda en aquell temps) amb els seus amics, com habitualment solia fer. No va ser un dia gaire bo en el joc i, pel tard, l'Arnau Prunçera va decidir tornar a casa.

Agafà la bicicleta i es dirigí a casa seva, tot pensant en l'examen de recuperació de Matemàtiques que tenia aquella setmana. De cop, però, l'Arnau va veure en el camí quelcom estrany en un lloc insospitat: era un carro, un carro en mig del camí en un lloc de baixa visibilitat. Quan Arnau Prunçera se n'adonà ja era massa tard: l'impacte era inevitable. Clavà els frens i sortir al vol, fins acabar col·lisionant amb el carro.
Va quedar estés, qüasi delirant pels nervis, no es podia moure: el cop havia estat molt fort. Els veïns del poble insecticída van alarmar-se davant aquella situació, tot indicava que l'Arnau Prunçera no debia estar gaire bé.

Afortunadament, però, l'Arnau va poder ser curat. Va caler intervenir-lo quirúrgicament d'una cama i cosir-li les ferides.
A dia d'avui, Arnau Prunçera pateix una coixera permanent, tot i que ha pogut tornar a anar en bicicleta i jugar a petanca. Sovint, quan passa per aquell camí central el maleït carro torna a estar en el mateix lloc del dia de la col·lisió.

"Què hi puc fer? Sembla que són els amos de la calçada", es resigna l'Arnau Prunçera.

Poden ser reals els contes?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

síiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sempre igual... deixen lo p.... cotxe i amb tota la patxorra carreguen - descarreguen i toquen la moral......


'potser flish és lo poble sin ley'

Anònim ha dit...

L'altre dia casi m'atropellen perquè aparquen damunt de l'acera de davant de casa seua, on ha de passar la gent, i tenia que passar per la calçada al no tenir l'acera lliure i pujava un cotxe de baix de la costa i va frenar per no atropellar-me i em feia mala cara a mi el conductor quan la culpa no era meua. Les calçades són per circular

Anònim ha dit...

jajajajajajajaja

Anònim ha dit...

Joder, ara ningú es creurà lo de la lata d' atún.

Buenu, tampoc entra ningú, al teu blog XD

Anònim ha dit...

conten les males llengues que si vas a jugar a la (petanca?xD) i despres beus i litre de refresc de coca cola (o fanta) et trobaras el carro maleit al mig del cami, per tant, ja sabeu, bebeu pepsi!

Andreu Prunera "Pruny" ha dit...

Lo dia 9 d'este mes (maig) va fer 3 anys de l'accident