TUNISSIA!

11:20

Bueno checs, lo temps ha passat bastant rapid i ja està aqui la setmana de Tunissia! Mos han canviat lo vol i surtim dema (dissabte 14) a 3 QUARTS DE 9 del matí, lo que vindrie a ser les Nou menos quart. Jo no he volat mai, haver que tal :p!


Ara mastic fent la maleta i estic pensant haver que me depararà lo viatge. Anem 19 persones en allotjament i viatge gratuït gracies a la SUPER POTRA i la generositat d'una amiga Vallenca, la senyora Alba Málaga. M'aixecaré a les 5 per estar a l'aeroport a les 7 surtint des de la Vila.

M'espere una setmaneta de relax total, en una gent de lokos: que me buscon par classe. Tinc una mica de pesar per estos amics de la uni que se queden: Seus trobarà a faltar per alli, a més, me conste que ahir van surtir i lo Ritxi va acabar en un estat més que deplorable (lo que m'hagues agradat ferli fotos i penjarles al flog dels mosketers...XD).


Ahir examen de Historia dels Mitjans de Comunicació: una animalada chec... mon anem cap al juny, agafat de la ma de la Marta Pinz fent saltets. Despues vam fer una reunió i vai saber que han decretat Tunissia com a possible objectiu terrorista. A mi, que me provon de fer algo, que los hi foto una palissa! XDD. Bueno, si no torno deixo los meus apunts al Miki, los gelocatils que m'han sobrat per la Marta Gu, la guitarreta per la Iris, los CDs pel Ritxi, la robeta pel Sergi i lardilla par la Kuiky i les cuchilles d'afaitar par l'Enric, i ale! xDDDD (dient si no torno, vull dir si me quedo alli, fent de turista permanentment) XD.


Bueno checs, Cuideus molt. Ja parlarem. Sort! Desde Tunissia...un record i que us dongon a tots!

(Recordeu que en tornar mau de passar tots los apunts)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon viatge Andreu!!!

Anònim ha dit...

xec, podries anrrollat, i portarme una tunissia en 110 de pit, tu curraries un webo xD

enga, bon viatge malalt del cap ;-P

Anònim ha dit...

andreuuu!!

Bon viatge..!!com a noi responsable que ets..ahir..només pensaves en els apunts de ràdio, els de la setmana...etc..etc..i jo et dik..com a persona ke fa la pena..ke t'oblidis de TOT!!!andreu..disfruta al màxim pq t'ho mereixes! (la iris..et dexarà els apunts dke kalguin..i jo els de dijous i div!)

espero ke tornis desfet ee???

et trobarem a faltar, trobaré a faltar els teus insults i mstas maltractant psikològicament i estik agafan una mena de sindrome d'stokolm jejeje), trobaré a faltar kem diguin coses dels mitjons i ke magafin el cap com si fos un melóooo!!jajajaja


un petonet desd barna(iar de lokos, avui..el llit ma dit ke li fes companyia)

dona noticies de vida!!si no ho fas...merci per l'ardilla!!(rodolí)ejejej

testimu!!:)

Anònim ha dit...

CariÑuuu!!

Passa-t'ho genial i oblida't d'una puta vegada de la uni joder... després em dius q jo estreso a la penya amb les dates d'entrega.. però tu estás desesperat pels apunts de la setmana q ve.... encara queda... potser akests canvien i decideixen nar a classe per a proporcionar-te una font d'apunts... amés saps q la IriS te'ls deixará...

Wenoo que se't trobarà a faltaaar moooolt... juu:(
I tornaaa eeh... que ja sabem que amb la melena i així morenet pots colar per egipci... però ke seria de nosaltres sense tuuu...xDDDDDDDDDDDDD

Un petó enormeee*TTmU

***KriS***

Anònim ha dit...

Quet donin pel cul, jo no vui els teus merda CDs de Mago de Oz imbècil, prefereixo el portàtil xD

Apa cuidat per aquelles terres i ojalà no tornis.

I recorda: si sents "Alà es grande" en àrab, corre!

Anònim ha dit...

bon viatje Pru!!! passatu bb!! i ya te dit no fagis molt mal per alli jejej enga xaooo!!

Anònim ha dit...

MEeeeeeeeeeerda has tornat de Tuníssia sa i estalvi i jo em quedu sense apuuunts. makagun la putaaa xDD jejeje