OEOEOEOEOEOE

21:15


Bueno checs,

Después de unes dures setmanes d'exàmens... torno a estar a caseta. Los exàmens han anat més o menos bé menos lo de política, justament l'únic que no sé la nota.
A destacar la companyia de la gent de classe i la festa del dijous als Anfants aquells. No és un puesto molt guapo pero...que més done! Va ser una nit de Lokos!!! En un grupillo de música raro, me vaig casar, vam fer lo ruc a més no poder, mos van oferir farlopa d'esta que te destrosse la vida XDD, en fi: DE LOKOS!
Això que se diu... espero que poguessem estar molts anys junts checs, i que sabeu que sempre que me pregunten: Què és lo millor de la Universitat?, contesto: La Gent! Perque és cert checs...que sapiguesseu que sempre estareu a la vàlvula auricular bicuspide d'un flixanco!!

Bueno, i ara a caseta... Molt bé també: L'Escala... la gent de tota la vida... l'hexàgono... les frikades més grans que se pugon imaginar i la degeneració màxima s'apodere de naltres com cada divendres!!


CUIDEUS TOTS CHECS!! BAT, BI, HIRU, LAU, BOST, SEI ZAZPI REAL!!!


PD: A destacar lo partit de futbol contra los de tarde...que los hi vam fer la pell pobrets... Lopetegui entre els pals va ser decisiu!! XDXD

6 comentaris:

Anònim ha dit...

andreuuu!!


i tant i taant!!nit de lokuuuss!!jejee.mu vax passar molt bé!!llastima de fiesta pagana e??ke no la van posar!!jeje.em kedu am els besitus deskimal jajaaja!

un petó i disfruta dakests dies!!ke ens u mereixemm!!és o no???

Ciau =)

Anònim ha dit...

apaaa a disfruta d les vacances, chec ( entre comes no?jejej)!!!! i letherington q li dongin x el kul ome!!;)
q vagi be!!!!!
pd: mol gran la foto!!xD

Enric ha dit...

ets un gay d merda tio, et vas menjar un huevo de gols. et mereixies una pallissa per part del ritxi. en quant a la resta del partit, vas completar una bona actuació. venga esperman, ens veiem El Dia del Retorno.
records al senyor sangrà.

Anònim ha dit...

loco locooooo! Fem lo loco tots juuuunts!
Andreu, m'acaben d follar, xo m's = xk jo soc + forta k ningu i ho superareeee!!! Soc genial i autenticaaa jajajaja
K b m swnten ls vacances, spero k a tu tb!!!:)
Se't troba a faltar x stes terres barcelonines!

Anònim ha dit...

Pequeño matiz: m'acaben d follar a politikes... sino s pot malinterpretar

Anònim ha dit...

Pequeño matiz: dos de les tres birres eren meves